TAG- OG BLIK OPGAVER

Vi udfører alle former for blikarbejde og på vores værksted i Risskov, har vi de rigtige maskiner til forarbejdning af zink- aluminium- og kobberplader.

Skal tagrendes lappes, eller skal der etableres en ny kvist med zinkinddækning, så udføres arbejdet professionelt med et flot udtryk og finish.Vi laver selvfølgelig også tagrender, fodblik, indskud, løskanter og meget mere.

Kontakt os her

Skal du bruge professionelt udført blikkenslagerarbejde?

Professionel blikkenslager i Århus

Blikkenslager Århus

Mangler du en blikkenslager i Århus, kan vi være behjælpelige med alle typer af blikkenslageropgaver. Vi sætter en ære i at holde det gamle håndværk i hævd, og vi udfører et stort antal opgaver som autoriseret blikkenslager i Århus.

På vores værksted i Risskov har vi mulighed for at udføre alle former for blikarbejde med professionelle maskiner, og vi udfører derfor opgaver som tagrender, afdækning af skotrender, afdækning rundt om eksempelvis karnapper og altaner, kviste og så videre. Kontakt os gerne, hvis du mangler en blikkenslager i Århus – vi rådgiver og udformer tilbud på både store og små opgaver som blikkenslager i Århus.

Reparation af tagrender i Århus

Hvert år rammes et gennemsnitligt hus i Danmark af næsten 100 tons vand. Det er derfor væsentligt, at jeres tagrender er uden skader, for konsekvensen af dårlige tagrender, såsom fugtskader på husmuren, er nemlig langt dyrere end reparation af tagrender i Århus.

Vi foretager professionel og autoriseret reparation af tagrender i Århus. Er du i tvivl om, hvorvidt der er en skade på din tagrende, eller om den blot trænger til en rensning, kommer vi gerne forbi og vurderer, om der er behov for reparation af tagrender i Århus. Derefter udarbejder vi et tilbud til dig, hvis der er behov for reparation.

Skal vi lave din næste vvs opgave?