BADEVÆRELSES- OG BRYGGERSRENOVERINGER

Mange går med en drøm om en renovering af badeværelset, bryggers eller køkken, men det kan være svært lige at komme igang. Quist & Bülow VVS har mange års erfaring i renoveringer. Vi starter som regel med at mødes i din bolig, hvor vi snakker dine ideer og drømme igennem, mens vi kan hjælpe og rådgive dig i, hvilke muligheder der findes. VVS-delen af et projekt er nu ikke længere en hovedpine, men noget vi rigtig gerne vil hjælpe dig med! Og vi er gode til det!

Det er ofte sådan, at vi er med på et projekt sammen med andre håndværkere, som du selv har god erfaring med. I dette tilfælde vil vi tage os af alt VVS-arbejdet. Vi udfører arbejdet efter gældende normer og regler- som sammen med vores kvalitetssikringsprocedurer sikrer vores kunder solide og professionelle løsninger.

Renovering af badeværelse eller et bryggers, kan både betyde at pifte de eksisterende rammer op med ny sanitet og armaturer – det kan også være en mere omfattende renovering, hvor der måske skal laves om i rummet for at få en mere optimal udnyttelse.

Kontakt os allerede i planlægningsfasen, så bistår vi gerne med forslag og rådgivning, der måske kan hjælpe jer på vej i beslutningsprocessen.

Har du brug for en snak om mulighederne?

Professionel og autoriseret VVS i Aarhus & omegn

Renovering af badeværelse i Aarhus

Renovering af badeværelset kan give et stort løft til hele hjemmet, selvom det ofte er et af husets mindste rum. Dog kan prisen for renovering af badeværelse i Aarhus hurtigt løbe op, og det kan derfor være fordelagtigt at få hjælp og rådgivning fra professionelle, så I undgår unødvendige udgifter og sikrer høj kvalitet.

Er tiden inde til en opfriskning, kan vi være behjælpelige med renovering af badeværelser i Aarhus fra første tanke til sluttelig eksekvering. Vi kan hjælpe med at vurdere, hvordan jeres drømme, muligheder og budget kan kombineres for at skabe jeres drømmebadeværelse – uanset om I allerede har dannet jer et billede af, hvilke materialer, farver og produkter, I ønsker, eller om I er helt på bar bund i forhold til jeres renovering af badeværelse i Aarhus.

BAD&DESIGN ApS

Vores faste samarbejdspartner, når det kommer til badeværelsesløsninger Bad & Design Aarhus. I deres showroom i Højbjerg kan du finde inspiration til dit nye badeværelse og se de nyeste trends fra nogle af landets førende leverandører inden for armaturer, sanitet og tilbehør til badeværelset.

Hos Bad&Design møder du erfarne badkonsulenter, der står klar med råd og vejledning, hvis du skal designe og indrette nyt badeværelse. De tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, men kommer også med bud på alternativer, der passer med tidens trends.

Du kan se meget mere på www.badogdesign.com

Kontakt dem på +45 42 90 70 82 eller i[email protected]

adogdesign.com

Skal vi lave din næste vvs opgave?