BADEVÆRELSES- OG BRYGGERSRENOVERINGER

Mange går med en drøm om en renovering af badeværelset, bryggers eller måske et helt hus, men kan ikke helt overskue, at skulle være tovholder på alle håndværkere og har måske heller ikke de håndværksmæssige kompetencer til at få alle aspekter med af sådan et projekt – Det kan vi hjælpe med! Og vi er gode til det!

Vi rådgiver, tegner, står for koordineringen mellem håndværkere osv, så I som bygherre kun har én kontakt og ét sted at rette henvendelse med stort og småt. Vi udfører arbejdet efter gældende normer og regler- som sammen med vores kvalitetssikringsprocedurer sikrer vores kunder solide og professionelle løsninger.

Renovering af badeværelse eller et bryggers, kan både betyde at pifte de eksisterende rammer op med ny sanitet og armaturer – det kan også være en mere omfattende renovering, hvor der måske skal laves om i rummet for at få en mere optimal udnyttelse.

Kontakt os allerede i planlægningsfasen, så bistår vi gerne med forslag og rådgivning, der måske kan hjælpe jer på vej i beslutningsprocessen.

Har du brug brug for en snak om mulighederne?

Har du brug brug for en snak om mulighederne?

Professionel blikkenslager i Århus

Renovering af badeværelse i Århus

Renovering af badeværelset kan give et stort løft til hele hjemmet, selvom det ofte er et af husets mindste rum. Dog kan prisen for renovering af badeværelse i Århus hurtigt løbe op, og det kan derfor være fordelagtigt at få hjælp og rådgivning fra professionelle, så I undgår unødvendige udgifter og sikrer høj kvalitet.

Er tiden inde til en opfriskning, kan vi være behjælpelige med renovering af badeværelser i Århus fra første tanke til sluttelig eksekvering. Vi kan hjælpe med at vurdere, hvordan jeres drømme, muligheder og budget kan kombineres for at skabe jeres drømmebadeværelse – uanset om I allerede har dannet jer et billede af, hvilke materialer, farver og produkter, I ønsker, eller om I er helt på bar bund i forhold til jeres renovering af badeværelse i Århus.

Nyt badeværelse Århus

Skal I have lavet nyt badeværelse i Århus, er mulighederne i høj grad uendelige, og det kan gøre det ret uoverskueligt at finde de bedste løsninger. Vi har derfor lavet et rådgivningsforløb, hvor vi sammen visualiserer jeres drømme, så I sikrer, at jeres nye badeværelse bliver både æstetisk og funktionelt. Et rådgivningsforløb til nyt badeværelse i Århus inkluderer, foruden rådgivning, indretningshjælp, 3D tegning af jeres drømmebadeværelse og udarbejdelse af tilbud.

Herefter vil være klædt godt på og have et overblik over, hvordan vi kan hjælpe jer med professionel opførsel af et nyt badeværelse i Århus, så I er sikret høj kvalitet.

Skal vi lave din næste vvs opgave?

Skal vi lave din næste vvs opgave?