STILLINGER

Quist & Bülow VVS ApS søger erfarne montører med en positiv indstilling og sans for detaljen.
Vi er en virksomhed i vækst og er interesseret i at få flere kompetente montører med i vores team.

Trives du med spændende og udfordrende opgaver i din hverdag, og finder du tilfredsstillelse i at disse opgaver bliver løst bedst muligt? Har du lyst til at være en del af et dynamisk, selvstændigt team med mange års erfaring? Så hører vi meget gerne fra dig.

Virksomheden:
Quist & Bülow VVS ApS er en veletableret virksomhed med afdelinger i både Århus N og Højbjerg. Virksomheden ejes af Jesper Damsgaard, der er autoriseret installatør inden for både vvs-, kloak- og gas. Værksted og administration har adresse i Højbjerg, men vi dækker hele Århus og omegn.

Vi er en innovativ virksomhed, der sætter gode arbejdsforhold, godt håndværk og god dialog i højsædet. IT værktøjer er en integreret del af vores hverdag, og vi forsøger hele tiden at følge med i markedet og holde os opdateret på ny spændende viden.

Opgaver:
Vores opgaver spænder vidt. Alt fra spjældarbejde, renoveringsprojekter samt varmeanlæg og indregulering, til større projekter i industrien.

Faglige kvalifikationer:
Du er uddannet VVS montør og har erfaring inden for faget med en god teknisk forståelse. Da vi bruger IT i vores hverdag, er det nødvendigt, at du har flair for at anvende de nyeste teknologier.
Du taler og skriver flydende dansk.

Personlige kompetencer:
Du kan arbejde selvstændigt med dine projekter, bevare overblikket og ikke mindst have øje for detaljen.
Du forstår at møde kunden, er imødekommende og kan rådgive i forhold til deres ønsker og drømme. For os er kundeforståelsen nerven i god service.

Du har fokus på kvalitet, er fleksibel og har en positiv indstilling over for både kunder og kollegaer.

Du tilbydes:
En arbejdsplads med gode og spændende opgaver og ikke mindst dygtige kollegaer.
Bliver du en del af teamet, er mulighederne for at sætte præg på din hverdag store.

Du får naturligvis lov til at udvikle dine kompetencer, og tilmed får du en arbejdsplads med højt til loftet og uhøjtidelig stemning. Ja, det er bare lidt af det, du kan se frem til.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, løn efter kvalifikationer, pensionsordning samt sundhedsforsikring. Og selvfølgelig muligheden for personlig udvikling og efteruddannelse.

Kontakt os, hvis du mener at vores virksomhed kunne være spændende at blive en del af.

[email protected]

Kontoret 86 13 12 33
Jesper 60 60 41 75
Lasse 23 88 08 07

Skal vi lave din næste vvs opgave?

Skal vi lave din næste vvs opgave?