VORES REFERENCER

Virkelig god service og hurtig til at komme. Top karakter!

ELISABETH REDDERSEN

Tak for lynhurtig og effektiv ekspedition. Veludført arbejde og dejligt med en håndværker, der kan overholde en aftale – Ikke en finger at sætte på noget. Jeg vil til enhver tid anbefale jer.

JAKOB BRANDSTRUP

En vanskelig opgave med renovering af en del af af rørene til det kolde og varme vand blev løst på en smidig og kompetent måde af en ung Svend. Koordineringen med murer og snedker blev også klaret effektivt.

JAN KOCK

Meget hurtig respons og hjælp til et VVS problem.

SØREN ANTHON PEDERSEN

Jeg skulle bare have skiftet en vandhane. Kommunikationen med jer var helt smertefri og nem. Arbejdet blev udført godt og kompetent. God service.

BENT ARNOLDSEN

Quist-VVS var hurtig til at besigtige og estimere opgaven og var fleksible med hensyn til tidspunkt for udførelsen. Det udførte arbejde blev efterfølgende udført til tiden og som aftalt/estimeret. Jeg kan kun anbefale Quist-VVS.

MICHAEL FALCH OLESEN

Tak for en rigtig god og hyggelig service! Lasse var meget dygtig. Jeg er rigtig glad for resultatet :-)

KATHARINA MARIE KLEVER NÆSS

Jeg har intet negativt at sige..
Tværtimod er det rart at mærke en stor imødekommenhed for at løse opgaven, I er bestilt til.
Det betyder også noget, at I kommer med et godt humør og en god faglighed.

WILHELM KRARUP

Kompetent og informativ medarbejder. Ankom præcis som aftalt, og arbejdet blev udført med høj faglighed og flot finish. God kommunikation undervejs.

LASSE WERLING

Fantastisk service og lynhurtig respons ifm. vores akutte mangel på varme. Man kan altid regne med god og 100% professionelt arbejde fra jer. Tusind tak!

DITLEV BRODERSEN

Vi er mere end tilfredse med jeres arbejde udført. Rigtig fin og hurtig indledende korrespondance om tilbud, hurtig opgavelevering og alt er leveret som aftalt. Derudover var begge medarbejdere utrolig høflige og gode til at gøre rent efter arbejdet.

Vi vil helt klart benytte os af jer igen i fremtiden!

LYKKE ASMUSSEN

Skal vi lave din næste vvs opgave?

Skal vi lave din næste vvs opgave?