GRUNDFOS

Grundfos er en af verdens førende virksomheder inden for pumpeløsninger. De laver løsninger, der bidrager til global bæredygtighed, som både forbedrer livskvaliteten for mennesker og passer på planeten.

Et eksempel på en pumpeløsning, du som boligejer med gulvvarme kan få glæde af, er den netop opdaterede ALPHA3 cirkulationspumpe! Med den er det slut med pletvise kolde områder i stuen og fuldt blus på badeværelset, mens der er koldt i værelset i den fjerneste ende i huset. Med cirkulationspumpen kan du løse problemerne fra din smartphone eller tablet.

STORE BESPARELSER AT HENTE

Vidste du, at ved at optimere dit pumpeanlæg, kan du reducere dit energiforbrug og spare penge? Købsprisen for pumpen udgør nemlig kun 5 % af de samlede omkostninger i hele pumpens levetid, mens energiomkostningerne står for hele 85 %. Der er altså store besparelser at hente ved at skifte til energieffektive løsninger!

Hvis vi udskiftede alle ineffektive pumper i verden, kunne vi reducere det globale elforbrug med hele 4 %. Det svarer til en milliard forbrugeres årlige energiforbrug!

Skal vi lave din næste vvs opgave?

Skal vi lave din næste vvs opgave?