Fjernvarme eftersyn / Serviceaftaler

Laver du en serviceaftale med os, kommer vi én gang om året og gennemgår installationerne.

En sådan gennemgang og årligt eftersyn er den bedste måde at holde sine installationer ved lige på. Slitage og tæring opdages inden det går galt og vi sørger selvfølgelig for at indstille og regulere, så der ikke forbruges for meget varme.

FJERNVARME EFTERSYN MED SERVICEAFTALE

Fjernvarmeaftale hos Quist&Bülow VVS
Med en fjernvarme service aftale hos Quist&Bülow VVS kan du sove trygt om natten, velvidende at vi kommer og tjekker op på dit fjernvarme anlæg en gang om året. Hvis der, i forbindelse med at vi har tjekket jeres anlæg, skulle dukke nogle ting op, som ikke er som de skal være kan I trygt stole på, at vi enten fixer det for jer, eller rådgiver jer om processen fremadrettet.
Der er mange gode grunde til at få tjekket op på fjernvarme anlægget, men den vigtigste handler naturligvis om kroner og ører. Hvis jeres fjernvarme anlæg blot står i tomgang, kan det potentielt bruge flere penge end nødvendigt.

Hvordan fungerer en aftale om fjernvarme tjek

En aftale om fjernvarme tjek fungerer således, at der en gang om året vil komme en autoriseret VVS’er ud og tjekke status på dit fjernvarmeanlæg, således at der er styr på varmeforbruget.
En aftale om fjernvarme tjek med Quist&Bülow VVS vil typisk indbefatte et enkelt serviceeftersyn om året.

Hvem skal bestille fjernvarmeeftersyn

Hvis du bord i en privatejet villa, vil du typisk selv stå for at lave en aftale om eftersyn.
Hvis du bor i en etageejendom, skal du have fat i vicevært eller varmemester, for at få svar på spørgsmål om ejendommens eller lejlighedens varmeforbrug.

Skal vi lave din næste vvs opgave?