SERVICE OPGAVER

 

UDSKIFTNING AF ARMATURER OG SANITET

Vi laver alle opgaver inden for VVS – alt fra dryppende vandhaner, toiletter der løber eller skal udskiftes, til levering og montering af f.eks køkkenhaner og badeværelsesmøbler.

Vi gennemgår også varmesystemer, skifter radiatortermostater- og ventiler og er der udfordringer med at få varmt vand i hanerne, hjælper vi selvfølgelig også med det.

Kontakt os med din udfordring eller ønske til forbedring, så kommer en af vores dygtige montører ud og følger opgaven til dørs.

Kontakt os her

Udskiftning af armatur og sanitet

Skal vi lave din næste vvs opgave?

VVS service, drift og vedligeholdelse

At udskifte et toilet eller en vandhane, er en manøvre, som du med fordel kan få en professionels hjælp til.

Dels fordi, det kan være komplekst at bakse med selv, og dels fordi det ikke er helt simpelt, hvis ikke man har prøvet det før:)

Hos Quist&Bülow VVS har vi skiftet rigtig mange toiletter, vandhaner og brusere i årenes løb, så du kan trygt stole på at vi gør det ordentligt.

Ved udskiftning af eksempelvis toiletter, brusere, pumper eller radiatorventiler er der rigtig meget, man skal være opmærksom på…

Type, eksisterende installation, kompatibilitet og meget andet.

Uanset hvilken opgave vi er på, er vores tilgang professionel og vi har altid for øje, at komme frem til den bedste løsning i samarbejde med vores kunder.

Vi holder os altid opdateret på den nyeste teknologi og gør os umage i at rådgive i stedet for blot at vælge den nemmeste løsning.

Når man servicerer sine installationer jævnligt, forlænger man levetiden på dem og man kan ofte klare sig med mindre udskiftninger, når behovet opstår.

Når vi laver en gennemgang af eksempelvis installationer, varmesystemer, pumper osv, giver vi vores bud på hvad der skal til, for at det hele spiller. Vi gemmer beskrivelser og dokumentation i vores system, så vi altid har historikken tilgængelig.

Med os som VVSer i huset, er du sikret en professionel partner, der sætter kvalitet og god rådgivning i højsædet.

Kontakt os her